23 MEZUNİYET TÖRENİ

İçeriğe git

Ana menü:

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI
 
Cihanbeyli Meslek Yüksekokulunun düzenlemiş olduğu 23. Geleneksel Mezuniyet Töreni, 09 Mayıs 2018 Çarşamba Günü saat 14:00’te, Cihanbeyli Ayşe Türkmenoğlu Anıt Parkı Amfi Tiyatroda öğrencilerin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.  
Törenin açılış konuşmasında Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat CİNİVİZ, ailelere seslenerek “Değerli veliler, bugün sizlerin duyguları herkesten çok farklıdır. Dünya’ya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı yaşam mücadelesi içine, başarılı olarak uğurlamanın gururunu yaşamaktayız. Onların istikballeriyle ilgili hiç endişe etmeyin, bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Onlarla gurur duyabilirsiniz ve biliyoruz ki bundan sonra da onların yaptıklarını bizlerle birlikte onurla izleyeceksiniz.” diye, gençlerimize güveninin tam olduğunu belirtti.
Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat CİNİVİZ öğrencilere tavsiyelerde bulunurken “Sevgili gençler, Kendinize ve toplumun ihtiyaçlarına uygun hedefler belirleyin. Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin, zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Davranışlarınızla örnek olun. Doğru bildiklerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Böylelikle düşündüğü gibi davranan, inandığı gibi yaşayan, içten, huzurlu, fark oluşturan insanlar olursunuz.” dedi ve birlik ve beraberliğin önemini de vurgulayarak sözlerini tamamladı.    
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet KALE, yapılan hizmetleri anlatarak, mezun olan öğrencilerimize başarılar diledi. Cihanbeyli Ayşe Türkmenoğlu Anıt Parkı Amfi Tiyatroda ilk kez bir organizasyonun yapıldığını söyledi ve bundan duyduğu mutluluğu paylaştı.  
Konuşmanın ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat CİNİVİZ tarafından Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet KALE’ye plaket takdim edildi.
Meslek Yüksekokulu Birincisi Eda ARSLAN, arkadaşlarını tebrik ederken, hocalarına ve Yüksekokul çalışanlarına teşekkür etti. Meslek Yüksekokulu Birincisi Eda ARSLAN’a Plaketini ve Yüksek Onur Belgesini Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet KALE takdim etti.
Bölüm birincilerine Plaket ve Yüksek Onur, başarılı olan öğrencilere Yüksek Onur ve Onur Belgelerinin verilmesi, tüm öğrencilerimize günün anısına Bölüm Hocaları tarafından Katılım Belgeleri verilmesinin ardından Kep Atma Töreni yapıldı.
Geleneksel Mezuniyet İkramı ile Program sona erdi.


BASINDA BİZ
 
İçeriğe dön | Ana menüye dön